Новини і Події

інформація про життя Збаразької ЦБС


25 грудня 2012р.

В читальному залі Збаразької ЦБ з нагоди 75-ї річниці від дня народження В'ячеслава Чорновола проведено перегляд літератури: "З когорти праведників"


19 грудня 2012р.

В читальному залі Збаразької дитячої бібліотеки проведено годину духовності "У ніч під свято Миколая". Вході заходу учасники дізналися про історію свята, розповідали багато цікавих легенд, історій та віршів про Святого Миколая.


14 грудня 2012р.

З нагоди дня Святого Миколая у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів дитячої бібліотеки оформлено книжково-ілюстративну виставку:

"Прийшла в гості нічка-чарунка
І сон сколихала над вушком.
Святий Миколай подарунки
Тихенько поклав під подушку."


4 грудня 2012р.

З нагоди 290-ї річниці від дня народження Г.Сковороди проведено захід, штрихи до прортрета: "Благолсловенні ви, сліди, не змиті вічності дощами, Мандрівникиа Сковороди"


4 грудня 2012р.

У Збаразькій районній бібліотеці для дітей підбито підсумки конкурсу «Найкращий читач осені».

детальніше


24 листопада 2012р.

Вечір памят'і, присвячений до 80 річчя Голодомору та полчтичних репресій: "Заплакав ангел, що з небес злетів з'єднати хрест, розчахнутий від болю"


7 листопада 2012р.

В читальному залі Збаразької ЦБ було проведено фольклорну мандрівку з нагоди 140-річчя від дня народження Осипа Роздольського, педагога і перекладача уродженця села Доброводи.

детальніше


1 листопада 2012р.

1 листопада у Збаразькій центральній районній бібліотеці відбулося вшанування 94-ої річниці створення Західно-Української Народної Республіки.

детальніше


30 вересня 2012р.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, бібліотекарі Збаразької ЦБС їздили на екскурсію у місто Львів, де ознайомились з пам'ятками історії та архітектури старого Львова.


25 вересня 2012р.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначатимемо 30 вересня, збаразька дитяча книгозбірня приймала юних гостей. На екскурсію сюди завітали учні 4-А класу міської ЗОШ №2 із своїм наставником Ольгою Василівною Мокрою та шкільним бібліотекарем Іриною Попович.

детальніше


23 серпня 2012р.

З нагоди Дня Державного прапора України та 21-ї річниці Незалежності в читальному залі Збаразької ЦБ розкрито книжкову виставку "З Днем народження, земле рідна, Україно, колиско моя!"